Bezirhane Ortaokulu

Belgegeçer : 0312 613 31 41
WEB https://bezirhaneortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bezirhane mh. Gölbaşı/ANKARA
VİZYON : Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim yılında "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nda Matematik öğretmeni Bekir GİRİŞ rehberliğinde 8/A sınıfı öğrencisi Rabia HAKBİLEN´in yapmış olduğu "Süper Lig sapmadı" isimli proje Ankara bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır. Yine 2012-2013 eğitim yılında "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nda Matematik öğretmeni Bekir GİRİŞ rehberliğinde 8/A sınıfı öğrencisi Zülal KAYA´nın yapmış olduğu "Ligleri karşılaştırıyoruz" isimli proje Ankara bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır. Ayrıca her yıl mezun olan öğrencilerimizi çeşitli Anadolu liselerine yerleştirmekteyiz.

Öğretim Şekli :Tam Gün İlkokul ve Ortaokul 88 Öğrencisi bulunmaktadır.
Saatler : 9:00 - 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis :
Ulaşım : Otobüs(EGO)Servis, özel araçla
Yerleşim Yeri : İlçeye bağlı mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık =55 km İlçe merkezine uzaklık = 37 km
Kontenjan Bilgileri : 150
Sportif Etkinlikler : Basketball,Futbol,Tenis
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 Bu benim Eserim
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006
Diğer Hususlar : İlk ve Ortaokul Aynı binada eğitim vermektedir.